Route en informatie

De uitvoering van zowel het kinderprogramma als het avondprogramma zullen plaatsvinden in de prachtige tuin bij het landhuis Oud Groevenbeek. Landhuis Oud Groevenbeek ligt op een heel gevarieerd landgoed tussen Ermelo en Putten, aan de Putterweg 230 te Ermelo.

Hieronder vind je meer informatie over de route naar het landgoed en parkeergelegenheid.

Komt u met de auto, dan kunt u uw auto parkeren op het parkeerterrein van het nabij gelegen Bosbad Putten (Zuiderveldweg 6). Vanaf dat parkeerterrein is het ongeveer 5 minuten wandelen naar het landhuis.

Komt u wandelend of met de fiets? Fietsers uit Ermelo kunnen aan de rand van de heide de fiets kunnen stallen, vanuit Putten kunt u uw fiets parkeren bij het Bosbad, en dan naar het landhuis wandelen in ongeveer 5 minuten.

Voor mensen die moeilijk ter been zijn is er een zeer beperkte mogelijkheid om te parkeren in de buurt van het landhuis. Wilt u hiervoor in aanmerking komen? Neem dan contact met ons op via info@groevenbeekklassiek.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 29 augustus.

Activiteiten of overnachten

Natuurmonumenten, eigenaar en beheerder van landgoed Oud Groevenbeek nodigt u van harte uit om te komen genieten van Groevenbeek Klassiek. Daarnaast bent u natuurlijk óók van harte welkom op het landgoed te bezoeken op andere momenenten. Zo kunt u bijvoorbeeld overnachten in één van de geheel in stijl verbouwde vakantiesuites of één van de vele activiteiten op het landgoed bijwonen.

Voor alle informatie over de activiteiten op het landgoed, de vakantiesuites en meer, neemt u een kijkje op de website van Natuurmonumenten.