Steun ons

De uitvoeringen van Groevenbeek Klassiek worden gefinancierd door middel van sponsoring, subsidies of dienstverlening in natura. Daarvoor zijn vooral partners nodig: bedrijven, organisaties, instellingen en individuele personen.

Daarom nodigen wij u graag uit om bij te dragen aan de continuïteit van Groevenbeek Klassiek door ‘vriend van Groevenbeek Klassiek’ te worden (dit kan al vanaf slechts €25) of door middel van een bedrijfsmatig partnerschap. Hieronder ziet u alle mogelijkheden om bij te dragen. Alvast heel hartelijk dank voor uw hulp!

(Bedrijfsmatige) partners

Voor (bedrijfsmatige) partners hebben wij een speciale flyer opgesteld met daarin een aantal verschillende partnermogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Klik op de knop hieronder om de flyer te bekijken.

Bekijk mogelijkheden

Vriend worden

Daarnaast kunnen particulieren ook ‘vriend van Groevenbeek Klassiek’ worden. Met een financiële bijdrage van minimaal € 25,–per jaar kan iemand vriend worden van Groevenbeek Klassiek. De vriend heeft zich voor dit bedrag verzekerd van een goede plek (1 stoel) bij het concert.

Vriend worden

Culturele ANBI status

Stichting Groevenbeek Klassiek bezit de culturele ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Hiermee stimuleert de overheid de mogelijkheid om culturele instellingen te steunen door een gunstige fiscale regeling voor u als bedrijf, maar zeker ook voor u als individueel persoon.

Deze regeling komt voor particulieren neer op het volgende: uw gift kunt u bij uw aangifte inkomstenbelasting met 25% verhogen. Deze verhoging mag maximaal € 1250,- zijn. Bekijk meer ANBI informatie.

ANBI logo