Route en parkeren

De uitvoering van het avondprogramma van Groevenbeek Klassiek zal plaatsvinden in de prachtige tuin bij het landhuis Oud Groevenbeek.

Landhuis Oud Groevenbeek ligt op een heel gevarieerd landgoed tussen Ermelo en Putten, aan de Putterweg 230 te Ermelo. Hieronder is meer informatie te vinden over de route naar het landgoed en parkeergelegenheid.

Auto

Komt u met de auto, dan kunt u uw auto parkeren op het parkeerterrein van het nabij gelegen Bosbad Putten (Zuiderveldweg 6). Vanaf dat parkeerterrein is het ongeveer 5 minuten wandelen naar het landhuis.

Lopend/fiets

Komt u wandelend of met de fiets? Fietsers uit Ermelo kunnen aan de rand van de heide de fiets kunnen stallen, vanuit Putten kunt u uw fiets parkeren bij het Bosbad, en dan naar het landhuis wandelen in ongeveer 5 minuten.

Uitzonderingen

Voor mensen die moeilijk ter been zijn is er een zeer beperkte mogelijkheid om te parkeren in de buurt van het landhuis. Wilt u hiervoor in aanmerking komen? Neem dan contact met ons op via info@groevenbeekklassiek.nl.
Aanmelden kan tot uiterlijk 27 augustus.

Het laatste nieuws

Foto’s editie 2019

17 september 2019

Enkele weken na de succesvolle zesde editie van het gratis openluchtconcert Groevenbeek Klassiek is het tijd om na te genieten met een...

Lees meer

Lovende berichten in de pers

6 september 2019

Ook in de (lokale) pers zijn de reacties over de zesde editie van Groevenbeek Klassiek lovend. Hieronder een greep uit de recente...

Lees meer

Ruim 4.500 bezoekers

3 september 2019

Ook dit jaar konden duizenden (ruim 4.500 bezoekers) weer genieten van klassieke muziek op een unieke locatie in het bos tussen Ermelo en...

Lees meer