Route en parkeren

De uitvoering van het avondprogramma van Groevenbeek Klassiek zal plaatsvinden in de prachtige tuin bij het landhuis Oud Groevenbeek.

Landhuis Oud Groevenbeek ligt op een heel gevarieerd landgoed tussen Ermelo en Putten, aan de Putterweg 230 te Ermelo. Hieronder is meer informatie te vinden over de route naar het landgoed en parkeergelegenheid.

Auto

Komt u met de auto, dan kunt u uw auto parkeren op het parkeerterrein van het nabij gelegen Bosbad Putten (Zuiderveldweg 6). Vanaf dat parkeerterrein is het ongeveer 5 minuten wandelen naar het landhuis.

Lopend/fiets

Komt u wandelend of met de fiets? Fietsers uit Ermelo kunnen aan de rand van de heide de fiets kunnen stallen, vanuit Putten kunt u uw fiets parkeren bij het Bosbad, en dan naar het landhuis wandelen in ongeveer 5 minuten.

Uitzonderingen

Voor mensen die moeilijk ter been zijn is er een zeer beperkte mogelijkheid om te parkeren in de buurt van het landhuis. Wilt u hiervoor in aanmerking komen? Neem dan contact met ons op via info@groevenbeekklassiek.nl.
Aanmelden kan tot uiterlijk 27 augustus.

Het laatste nieuws

Geen Groevenbeek Klassiek in 2023

2 juli 2023

ERMELO/PUTTEN – Het zomeravondconcert Groevenbeek Klassiek gaat in 2023 niet door. De locatie Landgoed Oud Groevenbeek is niet beschikbaar en...

Lees meer

Geen uitvoering van Groevenbeek Klassiek in 2022

8 juli 2022

Ermelo/Putten – Met pijn in het hart deelt de stichting Groevenbeek Klassiek mee dat er helaas ook in 2022 geen uitvoering van het gratis...

Lees meer

Editie 2021 afgelast

1 juli 2021

Het is een behoorlijke tijd stil geweest rondom Groevenbeek Klassiek. Achter de schermen is er keihard gewerkt aan een (alternatieve) editie...

Lees meer