Avondprogramma

Op de laatste vrijdag van de zomervakantie (vrijdag 30 augustus) zal de zesde editie van het gratis zomeravondconcert Groevenbeek Klassiek plaatsvinden op het prachtige landgoed Oud Groevenbeek. Vanaf 20:15 uur kunnen bezoekers genieten van prachtige klassieke muziek van onder andere Joseph Haydn, Antonín Dvořák, Ludwig van Beethoven, George Gershwin en nog veel meer (bekende) componisten.

Zoals elk jaar is het programma ook voor de zesde keer met zorg samengesteld door het concert organisatie team. Met een divers programma hopen we ook dit jaar de bezoekers weer positief te verrassen. Het programma is erop gericht om op een toegankelijke wijze te genieten van klassieke muziek. Dit alles in de tuin van landgoed Oud Groevenbeek. Het belooft dus ook dit jaar weer een mooie afsluiting van de zomer(vakantie) te worden.

musici-groevenbeek-klassiek

Musici en solisten

Benieuwd welke musici en solisten hun medewerking zullen verlenen aan de uitvoering van Groevenbeek Klassiek? Klik op de knop hieronder om meer over de solisten te weten te komen.

Lees meer
146_GBK_avond_

Partners

Zonder de hulp van (bedrijfsmatige) partners is de uitvoering van Groevenbeek Klassiek ondenkbaar. Wij hopen dan ook dit jaar weer op hulp van (lokale) partners. Helpt u (ook) mee?

Lees meer

Het laatste nieuws

 • Update Groevenbeek Klassiek 2019

  14 juni 2019

  Het heeft even op zich laten wachten, en dus de hoogste tijd voor een update over de ontwikkelingen rondom Groevenbeek Klassiek 2019.

  Lees meer...

 • Fotoverslag editie 2018

  8 september 2018

  Ruim een week geleden mochten we het eerste lustrum van het gratis openluchtconcert Groevenbeek Klassiek uitvoeren. En ook dit jaar was het weer een daverend succes met duizenden bezoekers.

  Lees meer...

 • Sneak preview: Joseph Haydn en Georges Bizet

  10 augustus 2018

  Inmiddels heeft het programma voor het zomeravondconcert al behoorlijk vorm gekregen, en dat delen wij natuurlijk graag met u!

  Lees meer...