Avondprogramma

Op vrijdag 31 augustus zal vanaf 20:15 uur voor de vijfde keer het gratis openluchtconcert Groevenbeek Klassiek plaatsvinden in de tuin van landgoed Oud Groevenbeek.

De invulling van deze lustrumeditie van het zomeravondconcert is ook dit jaar weer met grote aandacht verzorgd, en met succes. Met een avondprogramma met stukken van componisten als Richard Strauss, Joseph Haydn, Antonín Dvořák, Franz Doppler, Ludwig van Beethoven en George Gershwin beloofd het weer een mooie, feestelijke avond te worden.

Let op: voor een prettige zitplaats raden wij u aan een eigen stoel mee te nemen naar het concert.

musici-groevenbeek-klassiek

Musici en solisten

Benieuwd welke musici en solisten hun medewerking zullen verlenen aan de uitvoering van Groevenbeek Klassiek?

Lees meer
kinderprogramma-2018-square

Kinderprogramma

Naast het hoofprogramma is er ’s middags voor de kinderen van groep 5 en 6 een speciaal kinderprogramma over “De Zilveren Bruiloft van Bach”.

Lees meer

Het laatste nieuws

 • Fotoverslag editie 2018

  8 september 2018

  Ruim een week geleden mochten we het eerste lustrum van het gratis openluchtconcert Groevenbeek Klassiek uitvoeren. En ook dit jaar was het weer een daverend succes met duizenden bezoekers.

  Lees meer...

 • Sneak preview: Joseph Haydn en Georges Bizet

  10 augustus 2018

  Inmiddels heeft het programma voor het zomeravondconcert al behoorlijk vorm gekregen, en dat delen wij natuurlijk graag met u!

  Lees meer...

 • Steun stichting Groevenbeek Klassiek

  7 augustus 2018

  Om een concert als Groevenbeek Klassiek mogelijk te maken (én gratis toegankelijk te houden), zijn wij als stichting volledig afhankelijk van sponsoring, subsidies of dienstverlening in natura.

  Lees meer...