De concerten

Op de laatste vrijdag (30 augustus) van de zomervakantie zal vanaf 20:15 uur voor de zesde keer het gezellige en gratis openluchtconcert Groevenbeek Klassiek plaatsvinden. Tijdens dit concert kunnen jong én oud genieten van prachtige, toegankelijke klassieke muziek van bekende componisten. Dit alles op een prachtige locatie tussen Ermelo en Putten: landgoed Oud Groevenbeek.

Net zoals alle voorgaande edities, zal ook dit concert worden begeleid door het Holland Symfonie Orkest onder leiding van dirigent Wim van Herk. Het Holland Symfonie Orkest bestaat uit een flexibele groep goed op elkaar ingespeelde professionele musici. Daarnaast zullen er ook dit jaar weer solisten hun medewerking verlenen aan het concert.

kinderprogramma-2018-square

Kinderprogramma

Dit jaar is er, in tegenstelling tot de voorgaande jaren, geen speciaal kinderprogramma, in verband met de late vakantieperiode van de basisscholen in Ermelo en Putten.

Volgend jaar hopen we ‘gewoon’ weer een kinderprogramma te mogen presenteren!

concert-impressie

Avondprogramma

Vanaf 20:15 uur zal het hoofdprogramma worden opgevoerd, met diverse klassieke stukken van bekende componisten.

Lees meer
musici-groevenbeek-klassiek

Musici en solisten

Benieuwd welke musici en solisten hun medewerking zullen verlenen aan de uitvoering van Groevenbeek Klassiek?

Bekijk de musici

Het laatste nieuws

 • Update Groevenbeek Klassiek 2019

  14 juni 2019

  Het heeft even op zich laten wachten, en dus de hoogste tijd voor een update over de ontwikkelingen rondom Groevenbeek Klassiek 2019.

  Lees meer...

 • Fotoverslag editie 2018

  8 september 2018

  Ruim een week geleden mochten we het eerste lustrum van het gratis openluchtconcert Groevenbeek Klassiek uitvoeren. En ook dit jaar was het weer een daverend succes met duizenden bezoekers.

  Lees meer...

 • Sneak preview: Joseph Haydn en Georges Bizet

  10 augustus 2018

  Inmiddels heeft het programma voor het zomeravondconcert al behoorlijk vorm gekregen, en dat delen wij natuurlijk graag met u!

  Lees meer...