Ruim 4.500 bezoekers

Ook dit jaar konden duizenden (ruim 4.500 bezoekers) weer genieten van klassieke muziek op een unieke locatie in het bos tussen Ermelo en Putten. Met andere woorden: Groevenbeek Klassiek 2019 was wederom een groot succes!

Van een muisstil publiek tijdens de solo-optredens van pianiste Lestari Scholtes en violist Bob van der Ent tot een luidkeels meegezongen ‘O Sole Mio’ samen met tenor Marten Smeding. De bezoekers werden – in de prachtig verlichte tuin voor landhuis Oud Groevenbeek – meegenomen in een prachtige opbouw, waarbij traditiegetrouw werd afgesloten met ‘Land of Hope and Glory’ van componist Edward Elgar.

Partners
Een belangrijk dankwoord gaat uit naar alle partners van Groevenbeek Klassiek. Zonder de hulp van deze partners zou het nooit mogelijk zijn geweest om een dergelijk evenement gratis toegankelijk voor een ieder te maken. Daarom: partners, van harte bedankt en hopelijk mogen we volgend jaar weer op u rekenen.

Foto’s
Het gehele concert is gefotografeerd (met dank aan Close to yoU fotografie), de foto’s zullen wij binnenkort hier op de website én op onze Facebook pagina met u delen. Een kleine impressie vind u hiernaast.

Volgende editie
Vergeet niet alvast de volgende editie van Groevenbeek Klassiek in uw agenda te noteren: bij leven en welzijn hopen wij op 28 augustus 2020 wederom duizenden enthousiaste bezoekers mogen begroeten bij het prachtig verlichte landhuis Oud Groevenbeek.