Update Groevenbeek Klassiek 2019

Het heeft even op zich laten wachten, en dus de hoogste tijd voor een update over Groevenbeek Klassiek 2019. Alle voorbereidingen voor de zesde editie van het gratis zomeravondconcert op landgoed Oud Groevenbeek zijn weer in volle gang. Graag brengen wij u door middel van deze korte update daarover op de hoogte.

Laatste vrijdag van augustus
Op de laatste vrijdag van augustus (en toevalligerwijs ook de laatste vrijdag van de zomervakantie van de basisscholen) hopen wij bezoekers weer te kunnen trakteren op een gevarieerd en toegankelijk klassiek openluchtconcert in de tuin van landgoed Oud Groevenbeek. Dit jaar zal er alleen avondprogramma plaatsvinden, dat traditiegetrouw vanaf 20:15 uur zal aanvangen.

Geen kinderprogramma
Dit jaar zal er geen speciaal kinderprogramma voor de kinderen van de basisscholen uit Ermelo en Putten zijn, in verband met de vakantieperiode. Volgend jaar hopen we uiteraard ‘gewoon’ weer een kinderprogramma te kunnen organiseren.

Update website en social media
De website en onze Facebook pagina worden op dit moment flink onder handen genomen. Naast een nieuwe (maar herkenbare) stijl, ook weer helemaal toekomstbestendig door het gebruik van de nieuwste technologie├źn. We hopen de nieuwe website binnen 14 dagen te kunnen presenteren. Daarnaast zal ook de Facebook pagina een nieuwe look krijgen en zullen we regelmatige updates over de voorbereidingen plaatsen.

Als stichting Groevenbeek Klassiek kijken we enorm uit naar wederom een mooi zomeravondevenement voor jong en oud. Zien we u ook (weer)?